Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa demana la dimissió de Puig i Ferran Bel replica contra el grup municipal socialsita

dimarts, 20 de novembre del 2012

El PSC de Tortosa demana la dimissió de Puig
 Aquest dimarts al matí, el PSC de Tortosa, en una roda de premsa, ha lamentat de nou la mort d'una persona que va ser arrastrat per la corrent de l'aigua en un terrible episodi de pluges i tempestes, el passat dissabte a les Terres de l'Ebre. El grup municipal socialista, segons explica, es va posar en contacte amb el govern per oferir-se a ajudar, personat-se als llocs més afectats.

Imatge d'arxiu
El grup municipal socialista assegura que es va fallar en tots els sentits, ja que ni els serveis meteorològics ni els serveis d'emergències de la Generalitat, no van donar cap avís. El temporal que va començar a les 15.30, no va ser atès pel pla Inucat fins a les 18.15, quan ja havien passat les majors destrosses i malauradament un home ja havia perdut la vida. És per això que Antoni Sabaté, portaveu del grup socialista, ha explicat que exigeixen responsabilitats al senyor Felip Puig, i volen que l'alcalde de Tortosa, no oculti la pèssima gestió feta perquè siguin del mateix partit. Per tot això des del PSC es demana la dimissió del conseller per la seva pèssima gestió davant aquest episodi. 

Ferran Bel diu que de nou el PSC vol intentar treure rèdit polític de les desgràcies
Ferran Bel, alcalde de Tortosa ha emès un comunicat en el que assegurava que el grup municipal del PSC no va ser fins el dia desprès del terrible temporal, que truques per interessar-se del tema. Bel assegura que una vegada més els socialistes fan una "política de voltor", intentat treure rèdit polític de les desgràcies.
Imatge d'arxiu
 L'alcalde de Tortosa, lamenta que algun partit polític es dediquin "a fer una utilització tant barroera de fets desgraciats, utilitzant la falsedat i la mentira. Bel també explica que ha diferència d'altres ocasions en situació d'emergència, el conseller Felip Puig, es va reunir amb tots els alcaldes afectats que s'havien posat en contacte amb el Govern. Segons l'alcalde de Tortosa, caldrà veure si alguna ciutat governada per algun alcalde socialista es va veure afectada pels aiguats i si es van posar en contacte amb el Govern. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acaba el comunicat explicant que "aquests comportaments polítics són precisament els que afavoreixen la desafecció de la ciutadania.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks