Periodisme Juvenil

El dia desprès del terrible cap de setmana a Tortosa

dilluns, 19 de novembre de 2012

L'Ajuntament de Tortosa ha posat una línia de telèfon (977585804) a disposició de totes aquelles persones que s'hagin vist afectades per les pluges del cap de setmana, amb l'objectiu de recollir les incidències que puguin haver-hi a l'espai públic i també per informar els ciutadans de la manera de procedir en cas que hagin patit danys a les seves propietats.

El consistori ha distribuït el seu personal tècnic als punts més afectats del municipi, a fi i efecte de garantir els accessos als habitatges, netejar les zones més brutes i identificar els principals danys per poder fer una avaluació econòmica dels efectes dels aiguats.

Els alumnes de l'institut-escola i de la llar d'infants de Jesús han pogut avui anar a classe amb normalitat després que ahir pares i mares, voluntaris i personal municipal netegessin les instal·lacions, que es van veure molt afectades pel desbordament del barranc de la Vall Cervera.

Al poble dels Reguers també s'està recuperant la normalitat. Aquest mateix matí han donat l'alta mèdica als membres d'una mateixa família que encara quedaven ingressats a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, per rebre tractament a conseqüència de la intoxicació per inhalació de fum que van patir la matinada de diumenge.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks