Periodisme Juvenil

Detingut un home per 5 robatoris i intens de robatori amb violència i intimidació

dijous, 8 de novembre del 2012

El passat dilluns, 5 de novembre, la Policia Local de Tortosa va procedir a la detenció de M.M.S., de
30 anys d'edat i veí de Tortosa, que ha resultat imputat per 5 robatoris i intents de robatori amb violència i intimidació. L'individu en qüestió ja tenia un antecedent policial.

L'EMD de Jesús va rebre una trucada en la que es denunciava un robatori a un supermercat perpetrat per una persona que portava un ganivet de grans dimensions i passamuntanyes, la qual, al no poder endur-se'n diners va emportar-se productes de l'establiment. Després de sortir del local, va intentar un altre robatori a un vianant.

Partint de la descripció que se li va donar, la Policia Local de Tortosa va iniciar una recerca que va culminar amb la detenció del presumpte delinqüent al límit entre els municipis de Tortosa i Roquetes. Previament a aquests fets, el mateix individu havia entrat a robar a un forn de pa de l'EMD de Jesús, intent de robatori en el qual tampoc va aconseguir res, i dos fets delictius més, un d'ells un robatori a un establiment de congelats i un altre intent de robatori amb intimidació a un vianant -el qual va aconseguir prendre-li el ganivet amb el qual amenaçava a les víctimes- ambdós fets comesos al municipi de Roquetes.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks