Periodisme Juvenil

El Consell Comarcal ha presentat el projecte de la targeta turística de la Terra Alta

dijous, 8 de novembre del 2012

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha acollit avui la sessió de presentació del projecte de creació d'una targeta turística per als visitants de la contrada, una iniciativa del Consell Comarcal amb el suport de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Terra Alta,  l'Associació de Turisme Rural de la Terra Alta, el Consell Regulador  de la DO Terra Alta, i el Consell Regulador de la DOP Oli de Terra  Alta. L'acte ha comptat amb la presència d'una trentena de  representants d'empreses i entitats del sector interessats a sumar-se  a aquest projecte que persegueix promocionar la comarca, captar  visitants i fidelitzar els ja existents.

En el decurs de l'acte, presidit per Carles Luz, president comarcal, s'ha presentat el disseny de la targeta, realitzat per l'Estudi Mariscal, que ja va dissenyar anys enrere la imatge turística comarcal, amb la qual cosa es vol que la nova targeta segueixi la línia de disseny endegada per part del Consell Comarcal per promocionar i posicionar la marca Terra Alta en els mercats turístics més rellevants.

Alguns dels aspectes que s'han tractat durant la sessió han sigut el cost que tindrà la targeta per als clients que la sol·licitin i elsavantatges de què gaudiran els posseïdors de la targeta, com ara  descomptes en les compres, estades, visites, serveis i àpats als establiments que vulguin adherir-se a la campanya.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks