Periodisme Juvenil

El Racó d'en David: La Tortosa oblidada

dimarts, 7 d’agost del 2012


Què se'n ha fet d'aquella Tortosa que molts ja no coneixem? D'una Tortosa històrica, que desprès de la Festa del Renaixement passa desapercebuda. Parlo de tot el nucli antic de la ciutat, parlo d'una zona mig enderrocada i no gens cuidada. Oblidem una ciutat, com si fossa una part fantasma, com si ningú volgués recordar el "d'on venim" del nostre lloc de residència. És important ser generosos amb la història, recordar que dos mil anys enrere han deixat una bona petjada. Jo visc a Tortosa, plena de records, en aquella Tortosa nova, tot i que hem de fer re-existir la zona més noble de la ciutat. No deixem que caiguem en una ciutat ruïnosa i defensem el nostre patrimoni cultural. Vull a la Tortosa històrica, a la Tortosa rica en patrimoni, a la Tortosa rica en cultura. Tortosa rica en records, somnis, futur, present i passat. Jo penso lluitar per la meva ciutat, i tu què hi penses fer per Tortosa?

1 comentari:

  1. Tens molta raó, David, hi estic completament d'acord. Tortosa en el seu moment va ser una ciutat molt important. Poques ciutats tenen el patrimoni del que nosaltres podríem presumir si estigués en bones condicions. S'hauria de millorar la zona antiga per tal que tothom la pugue viure com cal!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks