Periodisme Juvenil

Els sindicats informen sobre la importància de defensar els drets de la ciutadania

dijous, 2 d’agost del 2012

Membres de la Plataforma Prou Retallades, Jóvens Esquerra Verda, CC.OO, UGT i USOC s'han distribuït, aquest dijous al matí, per diferents estacions de transports del territori per repartir octavetes informatives sobre la defensa dels drets de la ciutadania. Des de les sis fins a les vuit del matí, han informat als usuaris de la Renfe i la Hife de Tortosa, i l'estació de trens de l'Aldea i Móra la Nova, sobre les conseqüències que pot tenir el país, si la gent no surt al carrer al crit de "no callarem!".

Els diferents sindicats de les Terres de l'Ebre han denunciat les noves mesures del govern espanyol, les quals consideren injustes per a la majoria de la població. També asseguren que aquestes, generaran més atur i més recessió econòmica. Rebutgen mesures com ara, les recents retallades del govern del PP, l'augment de l'IVA o l'euro de recepta. Exigeixen una reforma fiscal que faci pagar més a les rentes més altes, que es persegueixi el frau fiscal i que els governants sotmetin les seves decisions a l'opinió de la ciutadania.
El secretari General d'UGT a les Terres de l'Ebre, Wifredo Miró, també ha denunciat que el president del govern espanyol està realitzat tot el contrari del que proposava al programa electoral. Per aquest motiu, Miró ha anunciat que en futur pròxim, a partir del setembre, hi haurà un seguit de manifestacions a les Terres de l'Ebre i que properament també participaran en una gran manifestació a Madrid.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks