Periodisme Juvenil

Finalitza el curs d'atenció al client en anglès de Terra Alta+

dimecres, 8 d’agost del 2012


El curs d'atenció al client en anglès, adreçat  especialment a persones que treballen en el sector turístic en  general, amb inquietuds professionals en aquest sector i a persones  aturades de la comarca de la Terra Alta, ha finalitzat aquest dimecres. El curs, que es va iniciar el  dia 19 de juny passat,  ha obtingut una inscripció de 28 persones i  s'ha impartit a les instal·lacions del Telecentre de la Terra Alta.

Aquesta acció formativa, en el marc del projecte Terra Alta+, s'inclou  en un Pla de formació professionalitzadora en el sector turístic.  Aquest pla consta de dos cursos més: un curs sobre implantació de la  qualitat, que s'iniciarà el 4 de setembre vinent, i el curs "Emprèn  com a guia turístic, tracte al client i creació de paquets turístics",  que s'iniciarà el 9 d'octubre.

Terra Alta+ és una acció subvencionada per Servei d'Ocupació de  Catalunya en el marc del projecte Treball a les 7 Comarques i  subvencionada pel Fons Social Europeu.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks