Periodisme Juvenil

Les Festes de la Cinta 2012 destaquen novetats importants

diumenge, 19 d’agost del 2012

El programa de festes de la Cinta, enguany està replet de tradició i d'actualitat. El Correfoc, Repartiment de Panoli, el Ball de la Reina o les Nits Joves són els actes que més és destaquen en un programa "complet on hi ha de tot i per a tothom", segons a dit el regidor de festes, Domingo Tomàs. Les Festes de la Cinta de Tortosa, però incorporen una reducció del 30% respecte les anteriros festes majors, conservant el model de cinc dies. 
En la presentació del programa de les festes de la Cinta d'enguany, Domingo Tomàs i Meritxell Roger, han explicat que es portarà a terme la III Festa Flaix FM amb la presència dels DJs d'arreu del territori. En el final de aquesta edició de les festes de la Cinta, Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries actuaran en el concert "La Nit de la Música d'Arrel". 
La 1a tinent d'alcalde, Meritxell Roigé, ha explicat que serà Lluís Lamote de Girgnon i Querol, expresident de Cáritas Interparroquial de Tortosa i actual president de la Fundació Casa d'Acullida, el pregoner de les festes en honor a la patrona de Tortosa. La bandera de la ciuat serà portada en l'Ofrena a la Mare de Déu de la Cinta, per l'Associació de Venedors del Mercat Municipal de Tortosa.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks