Periodisme Juvenil

La marca Terres de l’Ebre, als mercats anglesos i holandesos

dijous, 30 d’agost del 2012

La marca Terres de l’Ebre ha estat present per primera vegada a la fira holandesa “Dutch Bird Fair”, i per setè any consecutiu a la fira anglesa “The British Birdwatching Fair”, les dues especialitzades en observació d’aus.

La fira anglesa “The British Birdwatching Fair” se celebra al mes d’agost. És la principal fira ecoturística al món i acull prop de 20.000 visitants. El Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre ha valorat molt positivament l’assistència a aquest certamen. Les Terres de l’Ebre, amb el seu gran atractiu natural, paisatgístic i ornitològic, van despertar la curiositat tant del públic com dels operadors turístics. Per part del públic anglès el punt més conegut de les Terres de l’Ebre és el Parc Natural del Delta de l’Ebre; a partir d’aquí es va aprofitar aquest punt per introduir el Parc Natural dels Ports, la Reserva Natural de Sebes i altres espais naturals protegits.

Precisament la fira holandesa “Dutch Bird Fair” ha servit per donar continuïtat a la promoció del producte ornitològic de les Terres de l’Ebre. Com en el mercat anglès, el mercat holandès coneix majoritàriament el Parc Natural del Delta de l’Ebre, fet que es va aprofitar per presentar la riquesa natural i ornitològica dels altres espais de les Terres de l’Ebre. Tot i que la fira holandesa no és comparable amb la britànica, es va comptar amb un important nombre d’operadors turístics.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona continua treballant per incrementar la notorietat i millorar el posicionament de a marca Terres de l’Ebre als mercats turístics internacionals.

2 comentaris:

  1. Sens dubte cada cop més les Terres de l'Ebre s'estant fent un lloc dins la Catalunya Turística, el que fa que tant la gent d'aquí com la de fora conegui una terre meravellosa.

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks