Periodisme Juvenil

Mas demana la participació massiva a la marxa de la Diada

dijous, 30 d’agost del 2012


El president de la Generalitat, Artur Mas, no serà a la manifestació organitzada el onze de setembre per demanar la independència. Es limitarà únicament a fer el seu paper als actes institucionals de la Diada. Tot i això, Mas, ha volgut aclarir que els seus consellers podran anar-hi a títol personal. És el cas de la Consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; del Conseller de Territori i Sostenibiltat, Lluís Recoder; del Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, del Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries i el conseller d'Empresa i Ocupació, Xavier Mena. En aquesta marxa també assistiran Jordi Pujol, Xavier Trias i Oriol Pujol.
 

El partit liderat per Convergència Democràtica de Cataluna anirà a la manifestació, en canvi, tot i que Mas ha demanat que hi vagi "com més gent millor", Unió no anirà a la marxa de la Diada. És el cas de Pelegrí que no hi anirà i no vol que hi vagin cap  partits. La Vicepresidenta del govern, Joana Ortega no s'ha decidit encara, com tampoc ho ha fet el Conseller de Salut, Boi Ruiz i la Consellera de Justícia, Pilar Fernandez Bozal.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks