Periodisme Juvenil

Periodisme Juvenil compromès amb el Medi Ambient

dimarts, 28 d’agost del 2012

El passat 15 de juny Periodisme Juvenil es va unir a una proposta de CO2-Neutral i ProTierra la qual consistia en apadrinar un arbre, així col·laborar amb el medi ambient. Desprès de que la fundació treballés intensament per enviar els certificats d'apadrinament, Periodisme Juvenil va rebre el 15 d'agost del 2012 el seu certificat. "La Fundación Apadrina un Árbol" ha volgut agrair al blog el compromís que ha adquirit amb la recuperació mediambiental dels Pinars del Ducado de Medinaceli de Guadalajara. Aquest apadrinament es va produir gràcies a l'aportació que Ofertia.com va realitzar amb el nostre nom desprès de participar en el programa "fes el teu bloc CO2 neutral" de la iniciativa ProTierra.

 A traves d'aquest gest solidari ajudem a dedicar als arbres que naixen en la Finca de Solanillos, un cuidat extraordinari, que els permetrà créixer sans, forts i regenerar-se en el menor temps possible. L'objectiu de la Fundació és tornar a la zona, l'esplendor que va perdre desprès del devastador incendi del 2005 que va acabar amb més de 13.000 hectàrees.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks