Periodisme Juvenil

Incendis en les localitats de Tortosa i Roquetes

dijous, 9 d’agost del 2012


Petit incendi extingit al barri de la Simpàtica

El passat dimecres a la tarda es va propagar un petit incendi al barri de la Simpàtica de Tortosa. Aquest petit incendi, en una zona habitada amb abundant massa forestal , va obligar el desallotjament d’algunes cases fins que els Bombers de la Generalitat van poder extingir les flames sense conseqüències. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha informat que ha estat precisament gràcies a la col·laboració ciutadana que els equips de bombers van apagar el foc, que va cremar aproximadament 100 metres quadrats de pins i malesa, sense que cap habitatge resultés afectat. Bel ha recordat que l’accés als Ports està restringit als veïns fins que les condicions meteorològiques millorin. Per aquest mateix motiu Ferran Bel ha fet una crida a la ciutadania perquè extremi les mesures de preocupació davant el rics d’incendi forestal, afegint-se d’aquesta manera als avisos que s’han emès des del departament d’Interior de la Generalitat.

Incendi reiterat a Roquetes

Aquest dimecres, en un solar situat al passeig Manel Cid de Roquetes, al costat del pavelló poliesportiu, es va declarar un incendi. A les 10:48 del matí es va donar l’avís d’aquest foc. Un total de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar al lloc del incendi. Aproximadament a les dues del migdia, el mateix foc es va tornar a reactivar, per la qual cosa es va fer necessària la intervenció dels Bombers un altre cop. En la mateixa zona, la tarda anterior, també es va donar  un incendi de foc forestal de matolls, en el qual tres dotacions de Bombers van actuar en aquesta zona de descampat. En total, es van acabar cremant 2.100 metres quadrats.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks