Periodisme Juvenil

Presó preventiva per una dona com a presumpta autora de quatre robatoris a les Terres de l’Ebre

diumenge, 19 d’agost del 2012


Una dona de 33 anys, Maria Estela M.P, ha ingressat de forma preventiva a la presó per la presumpta comissió de quatre robatoris a les Terres de lEbre. La dona va ser detinguda el passat 9 dagost per la Policia Local de Tortosa, ja que segons la policia, havia comès un dels robatoris, aquest amb violència, en un establiment de la localitat. 

La Policia Local explica que la dona va entrar a la botiga, i desprès dempentar a la dependenta, va fugir amb dues bosses plenes de roba. Gràcies a la descripció de la botiguera, els agents van poder localitzar a la presumpta lladre a lestació dautobusos de Tortosa, on la van detenir. Desprès de que els Mossos dEsquadra es fessin càrrec de la detinguda, van poder relacionar-la amb tres il·lícits penals més que havien succeït a les localitats de Tortosa, Roquetes i Amposta. 

El primer robatori del qual se lacusa va succeir el passat 17 de juliol en un bar de Roquetes segons la qual una dona havia furtat uns 1.100 euros. El segons dels fets data el 20 de juliol a Amposta, on se lacusa dentrar en un domicili i sostraure 500 euros en efectiu i diverses joies. El tercer cas, el dia 30 de juliol, lacusada hauria entrat a la mateixa botiga que la del 9 dagost a Tortosa, i shauria endut quatre pantalons valorats en 200 euros.

Desprès de ser posada a disposició judicial, el jutge va decretar lingrés provisional a presó de Maria Estela M.P.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks