Periodisme Juvenil

L'Ajuntament de Tortosa fa diversos ajustaments de personal

divendres, 23 de desembre del 2011

L'Ajuntament de Tortosa ha dut a terme diferents ajustaments en el capítol de personal en el marc de la política d'austeritat vigent. Aquest dijous s'ha comunicat a set treballadors que tenien que abandoar els seus de treball que estaven ocupant de manera interina, informació que aquest matí s'ha traslladat al Comitè d'Empresa. Es tracta de llocs de treball corresponents a diferents serveis municipals que s'afegeixen als ajustaments que ja s'han produït en els últims mesos en les societats municipals Tortosa Media i Gumtsa. "Aquestes decisions no són agradables d'adoptar però hem hagut d'afrontar-les davant la important reducció d'ingressos de l'Ajuntament", ha precisat l'alcalde, després d'assenyalar que l'amortització de places s'ha fet de manera transversal i mirant d'afectar el mínim possible el servei al ciutadà.

L'alcalde, Ferran Bel, ha recordat que la política d'austeritat a l'Ajuntament fa temps que es va iniciar, amb iniciatives com no cobrir places de treball per jubilació, vigent des de fa tres anys. En aquesta mateixa línia s'han incentivat les prejubilacions dels majors de 61 anys.

Respecte a la possibilitat de fer més ajustaments properament, l'alcalde ha dit que si bé no se'n preveuen en un futur immediat, ha matisat que "és molt difícil fer previsions amb la incertesa actual".

En relació al comunicat emès per la Junta de Personal i Comitè d'Empresa de l'Ajuntament de Tortosa, l'alcalde ha volgut clarificar que l'únic que s'ha posat damunt la taula és que la productivitat, enlloc de pagar-se al gener, s'endarrerirà al mes d'abril, a l'espera dels ajustaments que pugui efectuar la Llei dels Pressupostos Generals de l'Estat. Si aquests ajustaments generals es produeixen es mantindrà la productivitat; en cas contrari l'Ajuntament la reduirà al 50 per cent.

Finalment, l'alcalde ha volgut precisar que qualsevol ajustament salarial, com sempre ha passat a l'Ajuntament de Tortosa, afecta a tothom per igual incloses les retribucions dels càrrecs electes.

2 comentaris:

  1. Hola! Soc un rapitenc que escriu un bloc, http://lapuntadatac.blogspot.com/, el qual he presentat a els premis "20minutos", i hem seria de molt de profit que hem poguessin votar, jo ja ho he fet al vostre, ja que entre tots els ebrencs ens podem ajudar!

    Gracies! :)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies! Jo també ho faré! Gràcies per la teva col·laboració, i ojalà, que tots els blocs ebrencs ens puguem ajudar un dels altres!

    ResponElimina

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks