Periodisme Juvenil

Les xarxes socials

dimarts, 6 de març del 2012

Les xarxes socials tenen un paper molt gran en la nostra societat, eines genials per als seus usuaris però gran preocupació pels governs. Facebook i Twitter, per excel·lència, són les més conegudes i les més potents. Ara ni cartells, ni televisió, ni qualsevol altra cosa, utilitzar qualsevol d’aquestes eines és més eficaç i immediat.
Les xarxes socials mouen al poble, per a qualsevol cosa, un clar exemple és el Moviment 15M, on el paper important de la informàtica actual, va moure milers i milers de persones per lluitar el poble unit, i qui no podia assistir-hi era informat al moment de qualsevol novetat. Això la població ho veu com un gran avanç, però per als governs, és un veritable problema, no poden controlar en cap moment el que passa, la gent es mou i quan volen actuar milers de persones ja han ocupat els carrers. Permeteu que doni un opinió, crec que en un principi aquestes xarxes eren creades per controlar la població, però se’ls ha anat de les mans.
Per tant les xarxes socials tenen dos opinions ven diferenciades. Que creieu vosaltres? Avanç o perill?

2n article publicat per Periodisme Juvenil a la revista Aktual 3 (MARÇ)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks