Periodisme Juvenil

Tortosa amplia la zona blava

dimarts, 6 de març de 2012

A Tortosa s'ha iniciat la senyalització dels nous espais d'aparcament de pagament a la ciutat (zona blava) i en breu s'instal·laran també les noves màquines expenedores. Mentre duri la senyalització, l'aparcament en aquest àmbit continuarà sent gratuït. L'objectiu d'incrementar la zona blava és la rotació de vehicles als principals eixos comercials de la ciutat.

Exactament, seràn 235 noves places de pagament a la ciutat de Tortosa. En total l'estacionament en zona blava comptarà 746 places a la ciutat. Casí un incregment del 50% de les places que hi havia anteriorment. 
 Els nous aparcaments s'han ubicat en els següents llocs: avinguda Generalitat, entre el pont del ferrocarril i el carrer Lamote de Grignon; Ronda Docs, entre avinguda Generalitat i Marquès de Bellet; carrer Rosselló, entre Ronda Docs i Passeig Moreira; Ronda Reus, entre Màrtirs Ciutat i Poeta V. Garcia; i avinguda Lleida, amb un recreixement de 13 places en sentit sud. 

Entre les novetats destaca també que al barri de Ferreries, l'horari de zona blava passa a ser de matí i tarda, com a la resta de ciutat. El preu únic es manté en 0,75 euros/hora.

En els últims anys, l'Ajuntament ha habilitat 150 noves places d'aparcament gratuït en superfície, a la zona de Ferreries Nord i al costat de l'institut Joaquim Bau. També a l'espai que van ocupar provisionalment la Comissaria dels Mossos s'han habilitat un centenar de places, també gratuïtes. Al marge esquerre, a més del nou aparcament soterrat de la plaça del Carrilet, amb 200 places, l'Ajuntament va posar en marxa un aparcament gratuït i en superfície de 130 places al barri del Temple.
Imatge Gustau Moreno (Marfanta.com)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks