Periodisme Juvenil

L'Institut Cristòfol Despuig comença les obres de 4 aules prefabricades

dimarts, 20 de març del 2012

L'Institut Cristòfol Despuig té previst ampliar els seus espais, amb 4 aules més prefabricades. El tercer institut situat a l'antic edifici Betània crea així nous espais per tenir una millor capacitat i per poder doblar més grups, el curs vinent. El director del centre, Josep Ramon Subirats, ha dit que li "sembla encertat que el departament d'Ensenyament opte per ampliar l'institut Cristòfol Despuig; era una demanda que teníem damunt la taula per tal que puguem disposar de més espais per doblar grups, organitzar-nos", segons el director. 
Aquesta mateixa informació, ja la va avançar David Benito, portaveu del SEPC de Tortosa, i estudiant del mateix centre, en el programa Primera Columna, de Canal 21, el qual qualificava els mòduls d'una excel·lent qualitat, i condicionades perfectament per a les necessitats dels centres. Al igual que les que tenien que estar instal·lades a la nova escola de Sant Llàtzer.
Precisament, les obres han començat, el mateix dia que la obertura de les preinscripcions per a l'ESO. Les obres estàn previstes que estiguin llestes per ocupar-les el curs 2012-2013.
Imatge: David Benito Llatge

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks