Periodisme Juvenil

Tortosa torna a sortir al carrer per dir NO a la Reforma Laboral

dilluns, 12 de març del 2012

Més de 1.500 persones han tornat a sortir al carrer a Tortosa aquest diumenge per dir NO a la Reforma Laboral. La manifestació, convocada per CCOO i UGT, ha comptat també amb el suport de la USOC. Enmig d'un ambient festiu i amenitzat amb una batucada, els manifestants han recorregut el centre de Tortosa des de la plaça del Carrilet fins a la plaça dels Dolors darrera d'una pancarta que deia: No a la reforma laboral. No a les retallades.
A la plaça dels Dolors, els manifestants han fet un emotiu minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats del 11M a Madrid. Després, la cantautora Montse Castellà ha llegit el manifest que recorda les greus conseqüències que aquesta reforma comportarà per als treballadors i treballadores, amb acomiadaments fàcils i barats i que posa en perill l'estat del benestar. Després, Montse Castellà ha interpretat la cançó 'Pare' de Joan Manel Serrat.
Els sindicats han reclamat al govern del PP que s'avingui a dialogar i negociar aquesta reforma o continuaran les accions per aturar-la, entre elles la vaga general convocada pel proper 29 de març. 'Milers de persones ho estan reclamant als carrers i el govern del PP ha de negociar amb els sindicats aquesta reforma. Estem d'acord que cal una reforma però no permetrem que ens retallin els drets que hem tardat tants anys a aconseguir', ha explicat el secretari general de CCOO a les Terres de l'Ebre, Josep Casadó.
Des de CCOO s'ha advertit que la reforma ja ha començat a tenir efectes a les Terres de l'Ebre on aquest mes de febrer s'ha incrementat l'atur en 932 persones i s'han presentat nous expedients de regulació d'ocupació. Per això, i davant la manca de diàleg del PP, els sindicats han fet crida a la vaga general el proper 29 de març. Amb l'objectiu que sigui àmpliament secundada, es faran diverses accions i una assemblea de delegats dels sindicats el dia 26.
Imatge: David Benito Llatge

Imatge: David Benito Llatge

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks