Periodisme Juvenil

El racó de Marina: Ubi sunt?

diumenge, 11 de març del 2012


Fa uns dies, vaig assistir a la presentació d’un llibre a una llibreria de Tortosa. Va ser, certament, una presentació molt interessant en la qual no vaig parar de prendre notes. És d’agrair que es facen presentacions d’aquest tipus i a les quals tothom hi puga assistir. No hi ha res millor que poder descobrir una nova obra de la mà del propi autor, que és qui l’ha fet nàixer i qui millor la coneix, sentir com parla d’ella i poder fer-li preguntes al respecte. Malgrat això, no vaig poder evitar sentir-me decepcionada en girar el cap i veure més de la meitat de les cadires preparades buides.

La veritat és que no puc acabar d’identificar l’arrel del problema ni molt menys la solució. És obvi que no sempre hi podrem assistir i també tenim altres compromisos, però més enllà de l’inevitable, on eren en aquella presentació les persones amants de la lectura? On eren els que volen escriure? On eren els que simplement gaudeixen d’un bon llibre i tenen curiositat per conèixer-ne d’altres?
  
Llegir és una afició personal, quelcom que no es pot obligar, per molt que ho intentem. Només espero que a la pròxima presentació que assisteixe no em torne a sobrevindre la mateixa sensació de frustració. Ni que siguem només uns pocs més. Nosaltres, per als que llegir ens fa sentir vius.

Artícle Marina Pallás Caturla (Lletraferits: http://lletraferits-marina.blogspot.com/

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks