Periodisme Juvenil

El Campus Terres de l'Ebre de la URV impulsa Cuidadoras Crónicos

dijous, 25 de setembre del 2014

TERRES DE L'EBRE.El projecte cuidadorascronicos.com s’ha presentat aquest dijous l’Aula Magna del Campus de les Terres de l’Ebre de la URV en un acte públic. 

Cuidadoras Crónicos és una plataforma web de suport a aquelles persones que s’encarreguen de cuidar a malalts crònics i que ha estat creada per professionals de la salut. L’objectiu principal és que “moltes persones que es troben en la mateixa situació puguin compartir informació i que aquesta sigui fiable i de qualitat”, apunta la investigadora principal del projecte, Mar Lleixà. Així en els tres anys de durada que té el projecte es busca generar una comunitat de ‘cuidadores expertes’ que es puguin convertir en persones de referència per a les cuidadores novells i que dinamitzen també la plataforma.
Aquesta pàgina web s’estructura en dos zones: una pública, on els usuaris trobaran informació sobre com cuidar els seus malalts i com cuidar-se ells mateixos i se’ls oferiran ajudes i recursos, amb informació seleccionada i actualitzada. I una zona privada a la qual s’accedeix després d’una subscripció gratuïta, que permet accedir a l’anomenat Espai de trobada. És en aquest espai on poden contactar amb una cuidadora experta que els acollirà i acompanyarà. En aquesta zona també  hi  haurà l’espai Parlem amb d’altres cuidadores, i està dissenyat per compartir experiències, vivències i/o dubtes amb altres persones que es dediquen a cuidar.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks