Periodisme Juvenil

Tortosa torna a fer una recollida de material escolar

dijous, 12 de juny del 2014

TORTOSA.- Tortosa acollirà també enguany la recollida solidària de material escolar que es destinarà als escolars del municipi amb menys recursos. Així, a partir del 16 de juny i fins els 19 de juny, els centres educatius del municipi facilitaran unes caixes en les quals es podrà dipositar tot aquell material escolar (tant usat -en bon estat- com nou) que les famílies, alumnat i equip docent aportin.

Aquestes aportacions poden ser de material de papereria bàsic com llibretes, carpetes, bolígrafs, llapisos, barres de cola, retoladors, colors, estoigs, folis, maquinetes, gomes d'esborrar, etcètera. Es demana, en el cas de material ja usat, que estigui en bon estat de conservació i encara amb vida útil per davant.

Amb la finalitat de donar-li un aire lúdic a la campanya, el dijous 19, data de tancament de la mateixa, se celebrarà a la plaça Barcelona, davant del Mercat Municipal, una festa que inclourà diferents actuacions que dinamitzaran la jornada, així com un punt de recollida de material que incorporarà una guardiola per a tothom que vulgui fer aportacions econòmiques: "La intenció
-ha dit Ana Algueró, tinent d'alcalde de l'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Tortosa- és convertir la recollida en una festa, en quelcom lúdic amb la participació de tots i totes, educadors, pares i alumnes, per ajudar als qui menys tenen, erradicant d'aquesta manera les diferències entre els escolars i fent que tots disposin del material imprescindible per al desenvolupament del curs". Algueró, així mateix, ha fet una crida a la ciutadania per a col·laborar i participar activament en aquesta nova edició de la campanya solidària.

Font: Ajuntament de Tortosa 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks