Periodisme Juvenil

Tortosa ofereix tres ofertes d'estiu per als joves

dijous, 12 de juny de 2014

Cartell "Estiu Jove 2014"
TORTOSA.- Estiu Jove, Espai Jove i Art Total. Aquestes són les tres eines amb què es dota l'Ajuntament de Tortosa per oferir un ampli ventall de possibilitats durant el proper estiu al col·lectiu de joves del municipi. En el marc del programa d'intervenció socioeducativa 6/6 i atenent a les necessitats detectades en oferta de lleure i d'activitats d'estiu específiques per a joves, el consistori ha preparat un estiu ple de tallers i activitats per a joves a partir de 15 anys. Aquest matí n'han donat els detalls els regidors de Joventut, Alfredo Ferré, la tinent d'alcalde de l'àrea de Serveis a les Persones, Ana Algueró, el representant del Grup Espai Blanquerna, Toni Polo, i els tècnics de Joventut Roser Roldan, Jordi Castells i Gemma Estrada.

Estiu Jove es farà del 30 de juny al 22 d'agost de 2014. De dilluns a dijous, es realitzaran tallers i activitats de 10h a 13.30h (danses urbanes, dibuix del moviment, percussió, animació digital, curtmetratge, esport, piscina, teatre i hort urbà). Els divendres es deixen oberts a les propostes d'activitats i sortides que facin els mateixos joves. Per a aquestes activitats es requereix d'inscripció prèvia i la quota és de 12 euros quinzena i 24 euros mensuals. 

L'Espai Jove són tallers i activitats que volen esdevenir l'embrió d'un projecte de futur per als joves de la ciutat, la creació d'un Casal de Joves. 

I, finalment, Art Total consisteix en un projecte sociocultural dirigit als joves i pels joves, en el qual s'aposta per la creació artística i pel treball en equip. 

Més informació a puntjove.tortosa.cat.

Font: Ajuntament de Tortosa

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks