Periodisme Juvenil

El tancament de La Metro crea polèmica sobre l'oci nocturn d'Amposta i també del Baix Ebre

dimarts, 17 de juny del 2014

AMPOSTA/TORTOSA.- La Metro va anunciar fa un parell de setmanes el seu tancament definitiu a través d'un comunicat a Facebook. Unes 150 persones aniran a parar a les llistes d'atur a partir del dia 14 d'agost, l'últim dia de la mítica discoteca del Montsià. 

El tancament d'aquesta discoteca ha reobert la polèmica. Els responsables de la Metro demanaven canvis urbanístics per retornar l'oci nocturn al centre d'Amposta. L'equip de govern, però, continuen confiant amb el Polígon les Tosses com a millor opció per a les nits de festa. Asseguren que si no hi ha un gran inversor, el sector no retornarà al centre de la ciutat. ERC i PSC demanen diàleg i proposen que l'oci nocturn es traslladi al centre comercial de Futuro Ciudad Amposta per tal de millorar la mobilitat del jovent. 

El tancament de la Sala Metro, però, no es queda només a Amposta. La capital del Baix Ebre també pateix des de fa uns anys una evident decaiguda en el sector nocturn. Després del tancament de fa uns anys del Cool o del Welcom, Tortosa només gaudeix de comptats pubs, els més populars: el Möet, Original Spirit; i el Carrer de la Habana. La gent jove es queixa que es van llevar els llocs més festius. De fet, a Tortosa també hi ha debat obert sobre la ubicació del negoci nocturn, molts asseguren que la solució està en traslladar-lo a les afores de la ciutat com el Polígon les Tosses d'Amposta. 

Sigui com sigui la gent jove reclama més oci nocturn perquè el de les Terres de l'Ebre és molt deficitari. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks