Periodisme Juvenil

Premis recerca 2013 patrocinats per la URV

divendres, 21 de juny del 2013

Terres de l'Ebre.- El director del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Azael Fabregat, la Coordinadora Territorial de Formació Professional i Adults, Rosa Almuni, i el Representant del Consell Social de la URV, Joan Enric Carreres, van ser els encarregats dimecres al vespre de lliurar els Premis als treballs de recerca de batxillerat i treballs de síntesi de cicles formatius de grau superior, corresponents al curs acadèmic 2012-13, elaborats per alumnes de centres de secundària de les comarques de l’Ebre. En aquests premis es valoren, entre altres aspectes, el rigor i tractament científic en el desenvolupament del treball; l'originalitat en el plantejament del tema i la metodologia emprada; la coherència, el rigor i el treball de les conclusions presentades; l'estructuració adequada del treball escrit, la presentació dels materials i l’ús adequat de recursos gràfics i de la llengua, així com la capacitat de síntesi.

Pel que fa als tres primers premis, que són els que van obtenir millor puntuació sobre un màxim de 200 punts i d’un total de 24 treballs presentats, van ser per a Pau Rofín de l’Institut Joaquim Bau de Tortosa i el seu treball ‘L’Eficàcia dels elixirs bucals’, que va obtenir 185 punts; els altres dos primers premis amb 181,5 i 170 punts respectivament, van ser per a Anna Grau i la seua recerca ‘La palma. De l’artesania a la fàbrica (El cas de la fàbrica Matamoros)’ del Manuel Sales i Ferré d’Ulldecona, i per a Robert Cabrera i Josep Elias de l’Institut Montsià d’Amposta i el seu treball ‘Ponte en mi lugar S.L’.
Quant als segons premis, van ser per al treball ‘Opinió dels ciutadans d’Amposta sobre la gestió econòmica de l’Ajuntament’ de Víctor Moreno de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta que va obtenir 168,5 punts; ‘Terra de fang, terra de sal’ de Núria Tomàs de l’Institut de Deltebre amb 167,5 punts i ‘Casa rural El Mantantial’ d’Estafania Colomé i Sonia Fornòs de l’Institut de l’Ebre amb 164,5 punts.
Finalment, els tres tercers premis van ser per al treball ‘La burbuja Inmobiliaria, un descontrol que desencadenó en una crisis’ de l‘estudiant de l’Institut Joaquim Bau, Josep Millan, que va sumar 163,5 punts; ‘Cultura i fe, música i pregària: ermites i gojos del Bisbat de Tortosa’ de Maria Cinta Lleixà de l’institut Cristòfol Despuig de Tortosa que va obtenir 160 punts i el darrer premiat amb 157,5 punts va ser el treball de Josep Domènech de l’Institut Manuel Sales i Ferré, ‘Més que córrer: la fusió del córrer i la muntanya. Preparats, llestos, ja!

Quant als premis obtinguts els primers s’enduien un ordinador portàtil, un xec de 300 euros per al seu centre de secundària per a l’adquisició de material didàctic i bibliogràfic i un ajut per l’import dels crèdits matriculats en el primer curs d’alguna de les titulacions oficials ofertes per la URV, per al curs acadèmic 2013-14 fins a un màxim de 1.500 euros. Els segons i tercers premis es van endur un ajut de 300 i de 150 euros, respectivament, per finançar part dels crèdits matriculats en el primer curs d’alguna de les titulacions oficials de la URV. Cal dir que un dels requisits per poder acollir-se a aquests premis és certificar que el pròxim curs s’estudiarà en la URV. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks