Periodisme Juvenil

41 estudiants del Grau d'Educació Primària del Campus Terres de l'Ebre reben la seva orla

dimarts, 25 de juny del 2013

TORTOSA.- Un total de 41 estudiants del Grau d’Educació Primària del Campus Terres de l’Ebre de la URV, un dels estudis més demandats a l’Ebre, van recollir la seva orla aquest passat divendres en l’acte institucional  de cloenda del curs 2012-2013 celebrat a la Sala d’actes del Seminari de Tortosa. Aquests alumnes representen la primera promoció del Grau d’Educació Primària sortit del campus ebrenc.
Al llarg dels diferents parlaments de felicitació als nous graduats, Josep Holgado, va comentar que la formació de qualitat rebuda havia estat possible “gràcies al treball conjunt realitzat pel personal docent investigador del Campus, per l’esforç i interès dels estudiants i també, pel personal d’administració i serveis”. Va recordar a tot l’alumnat que “les portes del Campus romandran sempre obertes” perquè puguin assistir a totes les activitats formatives que, any rere any, s’organitzen (cicles de conferències, jornades, sessions de formació específiques del laboratori d’educació i tecnologia...) i que l’ensenyament del grau “sempre serà receptiu a qualsevol iniciativa o proposta de col·laboració en projectes d’innovació” que els alumnes proposin. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks