Periodisme Juvenil

Pancarta protesta del Col·legi de Periodistes de les Terres de l'Ebre

dijous, 20 de juny del 2013

TORTOSA.- El Col·legi de Periodistes de la demarcació de les Terres de l'Ebre té una pancarta protesta al balcó de les seves oficines a Tortosa. Aquesta pancarta que diu "sense periodisme no hi ha democràcia #sosperiodismeebre" pretén que la ciutadania sàpiga que els especialistes en informació lluiten cada dia per a que aquesta professió en crisi no estigui a la fi. El poder que més ha servit a la ciutadania, el periodisme, no se'l pot deixar escapar i sobretot no pot estar controlat pels governs ja que deixaria de ser la veu del poble. 
En una xerrada organitzada per Periodisme Juvenil i  donada per la invitada, Amparo Moreno, presidenta del col·legi de periodistes de la demarcació de les Terres de l'Ebre, ja anunciava que és una eina bàsica per les democràcies. En la xerrada pel 2n aniversari de Periodisme Juvenil, que portava per títol, "El periodisme: el quart poder" va servir per explicar la història i com s'havia lluitat per aconseguir-la i quines eren i quines tenen que ser les funcions que han de tindre ara.  Aquesta professió s'ha endut per davant a un periodista que ha lluitat precisament molt per a que a Tortosa sigui una realitat. L'acomiadament del periodista ebrenc, Josep Baubí, corresponsal de Catalunya Ràdio, va demostrar un cop més que les Terres de l'Ebre no té la repercussió que hauria de tindre, en un centralisme extrem a la capital catalana. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks