Periodisme Juvenil

Neymar ja és del Barça

dilluns, 3 de juny del 2013

BARCELONA.- Avui ha estat presentat el nou jugador del Futbol Club Barcelona. Neymar JR ha arribat a la ciutat Condal per ser presentat davant de l'afició blaugrana. El jugador brasiler està feliç de ser jugador del Barça segons ha dit en català. Les primeres paraules del nou fitxatge en català ha fet crear més empatia amb un públic, que en dilluns la tarda no s'ha volgut perdre la escena. Ell ha assegurat que ve aquí per ajudar a que Messi continue sent el millor jugador del món. El que és innegable és el seu potencial publicitari que augmentarà jugant a Europa. El jugador ja feia moltes coses en aquest sector publicitari i per tant la seva arribada a un equip europeu suposarà una porta oberta al sector. 



Posteriorment s'ha realitzat la roda de premsa per presentar als periodistes d'arreu del món el nou fitxatge del equip blaugrana. Al jugador ja se'l veia cansat però no ha decebut als mitjans de comunicació. Primerament Neymar ha ensenyat la seva samarreta que no contenia cap número. Mentre parlava el vicepresident del Barça es podia veure la cara de felicitat del esportista. Durant l'acte de premsa s'ha desvelat la xifra que ha costat el brasiler, 57 milions d'euros exactament. El vicepresident Bertomeu ha assegurat que Neymar tenia clar que volia estar al equip del Barça. Andoni Zubizarreta ha començat donant les gràcies al jugador pel que comentava anteriorment el vicepresident del club, la clara idea de Neymar per estar al equip blaugrana. Andoni ha explicat la història del jugador en altres equips i les raons per les que el club volia realitzar aquest fitxatge. Neymar ha repetit motes vegades la paraula "feliç". Feliç per realitzar un dels seus somnis, el jugador assegurava que fins i tot estava emocionat. Ha fet moltes relacions amb Déu, tot assegurant que el que ha aconseguit és gràcies a ell. JR també explciava que no es preocupa per aconseguir una Pilota d'Or mentes estigui al equip ja que el crack és Messi i que ell només contribuirà per a que sigui sempre el millor. El nou jugador ha explicat que s'ha deixat portar pel seu cor i finament està al Barça, tot i que el Reial Madrid també és un gran equip al que agraeix el seu esforç i el seu interès. Neymar deia que no es preocupa pel número que ocuparà, per tant encara estarem en intriga en aquest sentit. Zubizarreta tampoc ha desvelat el número que portarà el nou jugador. En una pregunta per a Radio Marca ha volgut explicar que jugar a l'estil europeu pot ser un canvi difícil, però que espera adaptar-se aviat. Ney no te por de quedar a un segon pla al estar a un equip de grans jugadors, ell creu que s'ha de dividir el terreny i no els rols, inclús en aquesta decisió era influenciable la presència d'aquests grans jugadors com Messi, Iniesta, Xavi...  Neymar està "millor en català que en castellà", i té ganes d'aprendre'l per tenir una millor sintonia amb els jugadors i aficionats. 



 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks