Periodisme Juvenil

Palandella insisteix que una residència a Batea és un equipament necessari per a les Terres de l'Ebre

dimecres, 26 de setembre del 2012

L'alcalde de Batea, Joaquim Paladella, ha deixat clar avui que des de l'Ajuntament, i amb coordinació amb el poble, s'activaran tots els mecanismes per tal que la residència per a la gent gran es posi en funcionament ja. Així ho van decidir en el ple ordinari celebrat dilluns passat després que el govern de la Generalitat hagi incomplert reiteradament les resolucions aprovades pel Parlament de Catalunya perquè es concertin les 60 places que hi ha previstes.

Durant el ple es va aprovar una moció instant, entre altres, al conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, a complir el conveni i les resolucions del Parlament. També es va acordar traslladar la queixa al Síndic de Greuges. A partir d'aquí, la data límit que s'han posat és el 5 d'octubre vinent quan tenen prevista una reunió amb el conseller. “Estem disposats a parlar i negociar, si convè a avançar diners, però farem tot el que sigui possible perquè la residència s'ha d'obrir ja”. En aquest sentit, ha estat molt contundent. “Esperem arribar a un acord durant la reunió amb el conseller, si no és així potser no ens aixecarem de la taula”.

Paladella ha insistit que la residència de Batea és un equipament altament necessari no només per al municipi sinó per a les Terres de l'Ebre, atès la important llista d'espera que hi ha actualment. A més, ha repetit que no entèn que a altres municipis se'ls hagin concertat ja les places i ha criticat una vegada més la discriminació negativa del govern de CiU cap al territori.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks