Periodisme Juvenil

El Pasdoble Tortosa del Mestre Monclús es podria convertir amb l'himne oficial de la ciutat

dimecres, 5 de setembre del 2012

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, proposarà als diferents grups polítics municipals aprovar en sessió plenària l'adopció del popular Pasdoble Tortosa, obra del mestre Joan Monclús, com a himne oficial de la ciutat. La proposta, que l'alcalde voldria que es prengués amb el consens de tots els regidors, és una petició del músic tortosí Enrique Cortés, que va traslladar ahir a l'alcalde en el marc de la inauguració de l'exposició "Música en imatges" a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

"Recepciono la proposta i ja els avanço que vull fer-ho amb el màxim consens", ha afirmat l'alcalde després de recordar que el Pasdoble Tortosa ja és  l'himne oficiós de la ciutat, però que l'acord del Ple serviria per oficialitzar-ho.

L'exposició fotogràfica d'Enrique Cortés complementa un llibre autobiogràfic que traça els 70 anys de dedicació a la música d'aquest tortosí. "Una mostra que retrata la vida professional d'Enric Cortés però també la vida musical de Tortosa i del territori", ha destacat l'alcalde.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks