Periodisme Juvenil

No es durà a terme l'aparcament del Rastre i salta una nova alarma segons el PSC de Tortosa

dimecres, 5 de setembre del 2012


La confirmació per part del govern de Tortosa, després que ho anunciés el president de l'associació de veïns del Rastre, en el pregó de les festes del barri, que no es farà l'aparcament a la plaça Mossèn Sol ha aixecat de nou l'alarma, no només perquè és fer marxa enrere en una actuació necessària al nucli antic, sinó perquè, segons el PSC de Tortosa, és un nou capítol que se suma a l'erràtica política de Bel a la nostra ciutat. Així de contundent s'ha mostrat avui el grup Socialista a Tortosa davant l'incompliment d'una obra que havia d'estar enllestida, segons el govern, el març d'enguany i que se suma als dubtes a l'entorn de l'aparcament de la plaça Joaquin Bau i al fracàs del nou aparcament del Carrilet. A més, tal com ha assenyalat el portaveu del grup, Antoni Sabaté, el més greu de tot plegat és que l'adjudicació del contracte de l'aparcament anava lligada a l'ampliació de la zona blava de la ciutat, que compensava el sobrecost de l'aparcament, ampliació que el govern de Bel ja ha fet efectiva, amb el consegüent greuge per als veïns i veïnes i més en una situació econòmica com l'actual. “Caldrà veure què passa ara, ja que l'empresa ha obtingut beneficis abans de fer la part costosa de l'adjudicació, estarem molt amatents a aquesta situació i volem que s'assumeixin les corresponents responsabilitats ”.

Els socialistes també han lamentat que el govern desoís les advertències que el grup municipal ja els va fer en el ple d'octubre de 2010 quan es va dur a aprovació l'estudi de viabilitat de l'aparcament en què l'aleshores portaveu, Joan Sabaté, va assenyalar que l'actuació que es volia dur a terme “era complexa i d'una solució patrimonial difícil per no dir pràcticament impossible”. El temps ha donat un altre cop la raó als socialistes que mentre governaven havien iniciat els tràmits per a la construcció de l'aparcament del Casal Tortosí amb l'adquisició del solar, per part de la GUMTSA, aturat amb l'arribada al govern de CiU.

És una situació, a més, repetida, fruit de la improvisació i l'electoralisme que també s'ha confirmat amb el projecte de les piscines o amb l'aparcament del Carrilet. Aquesta cúmul de despropòsits i d'improvisacions constants, certifiquen que la majoria dels projectes ideats pel govern convergent a Tortosa van a la deriva. “Han pogut tirar endavant tot allò que ja van trobar encarrilat pels anteriors governs socialistes, però els projectes estrella de Bel s'han acabat estrellant”, ha reblat Antoni Sabaté, que ha afegit: “El programa de Bel està esgotat i cal pensar amb una alternativa, que amb esforç, perseverança i il·lusió volem encapçalar des del PSC”.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks