Periodisme Juvenil

Suspès el Delta Sound Festival

dimecres, 3 d’agost del 2011

"L'organització ja ha confirmat, a través d'un comunicat oficial, la decisió de suspendre definitivament l'edició d'enguany del Delta Sound Festival (DSF), que havia de celebrar-se aquest dissabte 6 d'agost. En un primer moment, el festival havia de fer-se a la platja dels Eucaliptus, com en les edicions anteriors, però els canvis en la normativa i les pressions veïnals van fer que l'Ajuntament d'Amposta retirés el seu suport a l'organització. Amb l'objectiu de garantir la celebració del festival, i amb la venda d'entrades anticipades ja en marxa, els responsables del DSF van treballar contra-rellotge per aconseguir altres emplaçaments, com ara la platja de Riumar de Deltebre. Però, finalment, l'organització va anunciar dissabte passat que el DSF tindria lloc a l'Ametlla de Mar, aprofitant el recinte de la discoteca Blau. Però aquest dimarts, l'Ajuntament d'aquesta població del Baix Ebre va comunicar que no podia autoritzar la celebració del DSF al seu municipi [veure aquí], i que fins i tot no havia donat permís als organitzadors per publicitar el trasllat del festival a l'Ametlla de Mar.

En canvi, en el seu comunicat, l'organització ha afirmat que l'Ajuntament els havia autoritzat perquè comencessin a muntar l'estructura del DSF. Però aquest dimarts al matí, el consistori els va advertir que l'esdeveniment havia d'anul·lar-se, ja que no havien tingut en compte la necessitat de reclamar un informe al Ministeri de Foment, titular de la carretera N-340 adjacent al recinte de la discoteca Blau. Quant a la devolució de les entrades anticipades, els responsables del DSF han afirmat que ja estan organitzant la ubicació, la data i el procediment perquè la gent puga reclamar el retorn dels diners. L'organització del festival no descarta, però, seguir celebrant el DSF a partir del 2012."



Text extret integralment de marfanta.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks