Periodisme Juvenil

L'Àrea Ciclista de Vinallop acull una cursa de resistència de 12 hores per equips

dijous, 4 d’agost del 2011

L'Àrea Ciclista de Vinallop acollirà el proper dissabte 6 d'agost les 12 hores de resistència per equips, una prova en la qual prendran part equips, un màxim de 40, formats per fins a 6 ciclistes que rodaran per les noves instal·lacions esportives entre les 9 del matí i les 9 del vespre. Els equips faran relleus i guanyarà qui més quilòmetres hagi recorregut una vegada superades les dotze hores. El regidor d'Esports, Pere Panisello, i el representant de la Penya Ciclista Baix Ebre, German Antó, organitzador de la prova, han presentat la cursa, que es fa en el marc de les festes majors de Vinallop.


Panisello ha avançat que la prova ha tingut molt bona acceptació per part del col·lectiu ciclista del territori, al temps que ha assenyalat que serà una important promoció per a l'Àrea Ciclista de Vinallop. Per la seva part, el representant de la Penya Ciclista Baix Ebre ha recordat que la prova està oberta a la participació de ciclistes federats, tot i que també s'hi poden inscriure amb llicències expedides per un sol dia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks