Periodisme Juvenil

Antoni Sabaté parla de "poc rigor" del pressupost de Festes de la Cinta 2011

dimecres, 10 d’agost del 2011

El socialista, Antoni Sabaté, ha dit que el pagament de les factures pendents de la Cinta de l'any passat havia provocat que la partida de festes del pressupost municipal del 2011 només tingués a hores d'ara una reserva de 17.000 euros, uns diners amb els que s'havien de pagar les festes de la Cinta d'enguany i els actes de Nadal. El portaveu del PSC diu que l'àrea de Festes ha passat a tenir 117.000 euros, una quantitat que encara queda molt lluny dels 317.000 euros que van acabar costant les festes de la Cinta del 2010. Antoni Sabaté explica que "si mantenim el mateix ritme de despesa, encara faltaran 200.000 euros".

Sabaté ha criticat a Ferran Bel el fet de que els grups de l'oposició no coneguen encara el programa d'actes de la Cinta 2011, mentre que hi ha altres poblacions en què l'aprovació del programa d'actes es fa fins i tot a través de plens ordinaris. 

Núria Chertó (a l'esquerra) i Antoni Sabaté (a la dreta), en la roda de premsa
convocada. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks