Periodisme Juvenil

"Ens falta una injecció de 100.000€"

dimecres, 10 d’agost del 2011

Avui l'alcalde de Tortosa, el Sr. Ferran Bel, ha convocat un ple extraordinari de caràcter urgent per aprovar una modificació pressupostària amb necessitat d'una injecció de 100.000€ més del pressupost previst, diners que sortiran d'altres partides.

El portaveu del PxC, el Sr.Casanova, ha dit que "no podem entendre" com necessiten les festes una injecció de 100.000€ ni tampoc com de les altres partides pot arribar a sobrar aquesta quantitat. Afirmen que hi ha "una falta de credibilitat pressupostària" per la qual cosa s'abstenen a la votació.

El Sr. Dalmau, cap de llista del PP, ha dit que li "fereix la sensibiltat" en temps de crisi, en temps on hi ha atur, tenir que rascar d'altres partides. Dalmau i el seu equip han decidit optar per l'abstenció també.

El portaveu d'Iniciativa, el Sr. Forcadell, ha demanat explicacions del que pasa i també creu "corre el bulto d'un lloc a un altre" i també ha decidit abstindre's a la votació.

El socialista, Sr. Antoni Sabaté creu que hi ha "falta de rigor" i també ha dit "que han fet malament els pressupsotos" i per la qual cosa tampoc ha votat.

El Sr. Bel ha acabat explicant d'on es traurien els diners, de quina manera i de quines partides exactament. El seu grup de govern, CIU, ha votat a favor, i per tant s'ha aprovat pel vot faborable del CIU i l'abstenció, dels altres 5 grups parlamentaris, comptant també a la llista anterior el grup ERC.

Abans de començar el Ple Extraordinari de caràcter urgent,
on encara hi faltava algun regidor.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks