Periodisme Juvenil

Atenció, els patges reials ja han arribat a la ciutat de Tortosa.

diumenge, 2 de gener del 2011

Els patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, han arribat avui a la nostra ciutat de Tortosa per recollir les cartes de demanda de regals de tots els infants, i dels no tant infants, han arribat aproximadament a les 18:30 al Nadal Jove, acompanyats per la Policia Local de Tortosa.

Ja tot es nota que es prepara per a la nostra cavalcada anual, totes les bandes de música i totes les colles preparen la banda per seguir als Reis, milers de patges reials podrem veure a la nostra cavalcada que enguany és titula "La Nit de les Mil i Una Meravelles". La nit anirà animada per la colla de Diables Lo Golafre, Gaiters de l'Aguilot, Grallers de Jesús, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Ball de Lucifers i la Banda de Música de Tortosa, seran un dels grups, entre molts d'altres, que faran somriure als infants.

A les 18h, els Reis arribaran per Riu Ebre fins arriba a la platja fluvial de Ferreries.
A les 18.30h, Ses Majestats faran un recorregut per el barri de Ferreries.
A les 19.00 hores Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a la plaça del Ajuntament i seran rebuts pel il·lustre alcalde Ferran Bel i Acsensi  i pel regidor de festes, el senyor Jordi Folqué i Borrull, aquets donaran les claus de la ciutat i faran un petit discurs pels xiquets i xiquetes des del balcó del Ajuntament.
A les 19.15 començarà la cavalcada dels Reis, l'anomenada "La Nit de les Mil i Una Meravelles.
A les 20.30 Es farà l'entrega dels regals al parc Teodor González

Amb tot això podreu gaudir d'una fantàstica nit, esperem que gaudiu!
            

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks