Periodisme Juvenil

Urinaris lúdics en proves, als bars de Tòquio

dimarts, 25 de gener del 2011


La firma japonesa de jocs Sega està provant fins a final de mes urinaris lúdics a les sales de joc i bars de la ciutat de Tòquio, on els clients es poden entretenir i marcar punts en funció de la potència del seu raig d'orina.

L'empresa ha instal·lat de manera provisional els anomenats "toylets" (un joc de paraules entre "toy", joguina, i "toilette", lavabo) dins dels lavabos per a homes de quatre bars i sales d'entreteniment de la capital japonesa, segons un anunci.

Els urinaris estan equipats amb sensors de pressió i també petites pantalles instal·lades a l'altura de la vista dels clients, per permetre'ls seguir el seu rendiment que es basa en la precisió o la potència del seu raig.

Un dels jocs jutja la precisió del jugador i consisteix a esborrar amb l'orina els dibuixos dissenyats sobre una representació virtual de l'urinari que apareix al visor de l'usuari. L'altre joc, batejat com a "Manneken Pis" en honor a la cèlebre estàtua belga d'un nen orinant, calibra la potència del raig mitjançant el volum de líquid llançat.

Per una altra part, una versió "dual" permet al client comparar la potència del seu raig amb la de la persona que l'ha precedit a l'urinari.

Inicialment, el projecte estava destinat a atraure anunciants publicitaris, però Sega finalment va renunciar a desenvolupar-lo i comercialitzar-lo, pel temor dels bars que els clients concorreguessin a les seves instal·lacions només per jugar als lavabos. L'experiència té previst ser acabada a finals del mes de gener. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks