Periodisme Juvenil

Justin Biber ha estat a urgències

dissabte, 15 de gener del 2011

Segons la web Radar Online, el nen mimat del pop hauria hagut de ser ingressat d'urgència en un hospital el passat dimecres 12 de gener.

Segons informa la pàgina especialitzada en celebrities, Justin Bieber es trobava rodant l'episodi d'una coneguda sèrie, quan va començar a sentir malament. El noi de moda va espantar a tot l'equip de rodatge quan va presentar problemes respiratoris ... Va ser llavors quan Bieber va ser traslladat a l'Hospital de Providence St Joseph a Burbank.

El representant del jove ha confirmat la visita al centre hospitalari, però ha confirmat que Justin està perfectament i ha tornat a la feina. "Ell està bé i ha tornat al set de rodatge". Pel que sembla, va ser tractat i donat d'alta després de 30 minuts d'observació.

Justin Bieber està donant els seus primers passos en el món de la interpretació amb el paper de Jason McCann, en la exitosa sèrie CSI. Una cosa va haver de passar aquell dia a la gravació perquè hagués de anar amb tanta urgència a l'hospital, però el seu representant no ha aclarit el perquè d'aquesta visita ...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks