Periodisme Juvenil

Tornem a escriure al 3cat24.cat sobre el Reacció En Cadena:

diumenge, 6 de febrer del 2011

“Reacció en cadena” es consolida com a programa referent a les Terres de l’Ebre els matins de Diumenge a Imagina Ràdio.
Si passejem pel dial un diumenge al matí per les Terres de l’Ebre trobarem, al 103.9 de la FM, un grup de joves fent un programa de ràdio anomenat “Reacció en cadena”. 

Aquest és un fricandó de bon rotllo, humor, notícies, informació, esports, música… (i un llarg etcètera) cap-davantejat pel polifacètic presentador de la casa Didac Tomàs. Al seu costat compta amb un dels millors humoristes del moment: David Anguera.

En una entrevista que li vam enregistrar, Didac Tomàs ens va dir que “la clau de l’èxit d’aquest programa és passar-s’ho bé mentrestant el realitzes, si t’ho passes bé fent la feina que t’agrada, la gent a casa ho nota”. També destaca del programa el seu gran dinamisme dintre de les seccions, que les considera molt claus en l’estructura del mateix: “Tenim molt bones seccions amb molts bons locutors i locutores, trobar gent tan implicada i fer-la moure del llit un Diumenge al matí, no és fàcil i es valora moltíssim”. Un tret que ens va cridar molt l’atenció mentre miravem com es realitzava el programa és la quantitat de coses que fa a la vegada en Didac Tomàs, capaç de controlar la taula de so, l’ordinador, el CD i parlar a la vegada; ens va dir que no ho sabia ni ell com s’ho feia.

Un dels pilars importants del “REC” és David Anguera, l’home de les mil veus. “Humor fi i de qualitat, tenint a David al costat, es va molt tranquil fent ràdio, és infinitament bo”, afirmava el presentador del programa.

Reacció en cadena s’ha consolidat com a un dels programes despertador refent al Sud de Catalunya amb un planter molt jove ja que el presentador i copresentador del mateix no superent els 20 anys d’edat. 

Tots els Diumenges tens un punt de trobada, ja sigui pel dial o pel web (www.imaginaradio.com) de deu del matí a a dues de la tarda.


Passar-s’ho bé, en ells, és molt fàcil.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks