Periodisme Juvenil

"Les votacions de la dignitat" de Xavi Llambrich

divendres, 14 de novembre de 2014


El diumenge va ser el dia de les primeres votacions de la meva vida. I quina altra votació més important que votar sobre el futur que vull al meu país. Quan he vist tota aquella gent que ha anat tota decidida a votar he entès perfectament el lema d’‘Ara és l’hora’. Només a les primeres 13 hores ja havien votat 1 milió de catalans d’arreu del món, això fa que estigui orgullós de ser català. Som un poble unit, que no pot parar ningú, un poble que lluita amb orgull pel que vol, per un objectiu.

Mai no oblidaré les paraules que m’ha dit el meu pare després de votar: «Donaria 5 minuts de la meva vida perquè la meva àvia veiés el que estic veient jo ara. A l’època de la dictadura tenia una senyera catalana a l’armari i només la treia 2 minuts per festes».

Hem demostrat al món el civisme que tenim i els democràtics que som, només demanem poder decidir el nostre futur. Vull agrair als voluntaris la seva participació perquè gràcies a ells ha estat possible aquest dia que estirà en la memòria de tots.

Escoltant les paraules de tots els polítics del nostre país que són partidaris d’aquesta consulta, m’han demostrat que són molt valents i que són el tipus de gent que necessitem a la nostra terra.

Visca Catalunya i visca el poble català!

Xavi Llambrich Franch
(Deltebre)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks