Periodisme Juvenil

Artur Mas: "No hem de tenir por"

dijous, 6 de novembre del 2014

ESPECIAL CONSULTA.- El President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ha explicat aquest dimecres a l'esmorzar informatiu del Fòrum Europa Tribuna Catalunya que "no hem de tenir por" de cara al 9N perquè "estem fent el que toca i el que hem de fer, i en legitima defensa de tot un poble sencer, independentment de la seva ideologia.". A més, ha afegit que "estem lluitant i defensant drets fonamentals bàsics com el d'expressió i que ens volen manllevar". 

Mas ha volgut donar un missatge de tranquil·litat i ha demanat calma perquè "seria un error perdre la serenitat i aquesta manera de fer les coses, que és un patrimoni col·lectiu.".  El President ha explicat que la defensa del dret a decidir i del procés participatiu té tres objectius: desenvolupar un projecte propi de país i societat; fer de Catalunya un país millor; i defensar "la dignitat d'un país que ha resistit al llarg dels segles i s'ha mantingut dempeus i no es pot deixar humiliar".

El Cap del Govern ha assegurat també que estan "absolutament decidits i determinats a dur a terme el procés". A més, ha dit que tot està a punt i que tot el que depèn del Govern va endavant. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks