Periodisme Juvenil

La PAH Terres de l'Ebre roman tancada a Catalunya Caixa d'Amposta

dijous, 6 de novembre del 2014

AMPOSTA.- "24 hores a Catalunya Caixa d'Amposta i seguim". Aquest és el titular que la Plataforma d'Afectats per l'Hipoteca de les Terres de l'Ebre (PAH Terres de l'Ebre) ha donat després de romandre tot un dia tancats a una oficina d'aquesta entitat bancària a la capital del Montsià. El motiu de la seva tancada és el d'ajudar a l'Àngel, veí d'Amposta i que CX vol fer fora de casa seva. 

Segons la PAH, l'entitat bancaria no té intencions de negociar i cedir a què l'Àngel pugui tenir un lloguer social assequible. D'altra banda, l'Ajuntament d'Amposta està buscant solucions a la situació d'emergència habitacional que està sofrint l'home. 

Per últim, la plataforma ha fet una crida a la solidaritat i ha animat a què els vagin a donar suport a l'oficina de CX ja que en qualsevol moment els poden fer fora. 

Àngel ha fet un vídeo on explica la seva situació. Allà assegura que va comprar el pis per als seus pares però que la crisi econòmica va acabar amb la seva feina i amb les seves possibilitats. Al final del vídeo, i amb uns símptomes de tristesa, demana ajuda, un lloguer social. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks