Periodisme Juvenil

Tortosa recull 40 tones d'aliments

dissabte, 29 de novembre del 2014

TORTOSA.- Els vora 400 voluntaris que ahir divendres i avui dissabte han estan recollint aliments en tots els supermercats de Tortosa han comptabilitzat més de 30.000 quilos d’aliments, als quals s’han d’afegir els aproximadament 10.000 quilos més que diferents empreses d’alimentació aporten directament al Banc d’Aliments. El director de Càritas Tortosa, Ismael Antó, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta nova edició del Gran Recapte, que ha permès assolir una xifra molt similar a la de l’edició passada. De la seva banda, el president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha destacat la nova demostració de solidaritat que ha fet la ciutat.

Finalment, l’alcalde, Ferran Bel, ha volgut agrair expressament la feina que han fet els voluntaris i voluntàries que durant aquests dos dies han dedicat una part del seu temps a aquesta causa solidària. Protecció Civil, amb el seu equip de voluntaris, també ha participat intensament en la recollida i emmagatzematge d’aliments.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks