Periodisme Juvenil

Alcalde, què fas en Remolins?

dijous, 27 de novembre del 2014

OPINIÓ.- L'Ajuntament de Tortosa, i en conseqüència, l'alcalde de la ciutat, Ferran Bel, no tenen cap mirament pel barri de Remolins. No es preocupen dels veïns i veïnes i tampoc de les instal·lacions que s'utilitzen. Un exemple és l'estat deplorable amb el que es troba el Camp de la Torreta. Un lloc on els xiquets i xiquetes s'han fet grans i han après a jugar a futbol o han estat fent la xerrada alguna nit d'estiu. Ara, és utilitzat com a camp de runes on es deixa tota la brossa de les obres del Carrer Montcada de Tortosa. Resulta que devem ser la deixalleria municipal. 

L'Ajuntament diu que és momentani. Un cop acabades les obres, tot allò serà retirat. Tant si sí com si no, el fet és que ara per ara, l'alcalde ens ha llevat un lloc important del barri. Ara, on jugaran a futbol els més petits, o els més grans, si volen? Una de les possibilitats seria anar al poliesportiu de Remolins però tampoc s'hi pot jugar en condicions ja que no hi han porteries. S'han d'inventar-la amb dues pedres. Sort de la imaginació dels menuts perquè si fos per un Ajuntament que no mou ni un dit, els del barri no gaudirien de res. 

Però tots tranquils que venen eleccions! Com que les eleccions municipals del maig de 2015 estan relativament a prop, ells vindran a "escoltar-nos", ens diran que tenim raó i faran veure que arreglen alguna cosa quan en realitat ficaran un pedaç per anar tirant. 

Alcalde, per tant, fes cas als teus ciutadans i ciutadanes i fes del nostre barri el que sempre hem estimat. Perquè com molts diem aquí "Remolins t'estimo!", vull continuar podent estimar lo meu barri i que sigui pres en consideració pels diferents equips de govern que passin per l'Ajuntament.

A la imatge de sota, feta per Jordi Benito es veu com tenen el camp. 

David Benito Llatge
Imatge: Jordi Benito posa la imatge al seu Facebook

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks