Periodisme Juvenil

Normalitat en la consulta del 9N a Tortosa

diumenge, 9 de novembre del 2014

ESPECIAL CONSULTA/TORTOSA.- El 9N s'està desenvolupant pràcticament en normalitat a la capital del Baix Ebre. L'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa, l'Institut Joaquim Bau i l'Institut de l'Ebre s'han obert sense cap problema a les 9h. En algun d'aquests instituts ja hi havia gent esperant des de  les 8h per esperar a dipostiar el seu vot. 

Les EMD han facilitat als seus veïns i veïnes el poder votar amb desplaçaments amb autobusos gratuïts i cotxes de particulars. 

El Cristòfol Despuig es plena 

L'Institut Cristòfol Despuig de Tortosa ha registrat una participació molt elevada i el pàrquing s'ha omplert de seguida, els i les votants han hagut d'aparcar fora, a la carretera que porta fins a l'institut. 


PxC volta els instituts per denunciar-ne la votació

Una desena de persones de Plataforma per Catalunya s'han desplaçat fins als diferents col·legis electorals per fer-ne fotografies de les votacions i posteriorment denunciar-ho a la Guàrdia Civil. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks