Periodisme Juvenil

Més de 1500 ebrencs segueixen el "1r dia sense normalitat" a les escoles

dimarts, 22 d’abril del 2014

TERRES DE L'EBRE. Més de 1.500 persones de les Terres de l'Ebre han secundat avui el "1r dia sense normalitat". Un acte reivindicatiu seguit per 10 escoles ebrenques i que ha estat organitzat per les AMPA escolars i al que també ha donat suport Muce TTEE. 

La reivindicació consistia en reivindicar una escola pública tot criticant i rebutjant la LOMCE o la també coneguda com "Llei Wert". Pares, mares i alumnes, per tant, no han entrat a les 9 del matí a les escoles i les AMPA han llegit un manifest. Posteriorment, els alumnes i les alumnes han entrat amb tota normalitat a les aules. 

Però aquesta protesta no és el primer cop que s'ha realitzat, en total ja han estat tres cops els que pares, mares, alumnes i AMPA protesten per la precarietat de l'educació. Els organitzadors asseguren que la protesta "s'està estenent com una taca d'oli" ja que van començar en la població de Deltebre i ara ja s'han adherit 8 poblacions ebrenques. 

"El 1r dia sense normalitat", que és el nom que té la jornada reivindicativa, es realitza sempre el 1r dia després de les vacances. Aquest cop l'han secundat municipis com Amposta, Roquetes, Deltebre, El Perelló, Tivenys, entre d'altres. 
Imatge: Cèsar Cervera des de Roquetes

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks