Periodisme Juvenil

Digues la teva!

dissabte, 26 d’abril del 2014

PERIODISME JUVENIL.- El blog Periodisme Juvenil ha creat una campanya que es diu "Digues la teva!" amb la que s'intentarà donar veu al ciutadà de les coses que estan passant, on la gent no dubte de parlar sempre que vulgui i on al periodisme no parlin només els que ja ho fan sempre. 

En total 3 imatges aniran publicant-se a diverses notícies i a diversos llocs per tal que Periodisme Juvenil pugui ser una plataforma ciutadana per expressar el que es vulgui. 

La primera, "No et quedis callat" intenta ser la imatge principal d'aquesta campanya. "Perquè ara NO toca callar!" acompanya la imatge que pretén fer entendre que ara és l'hora de parlar i de no guardar-se res del que es vulgui dir, de fer una autèntica democràcia. 



La segona ,"Et quedaràs mirant?" pretén fer veure que no es pot callar i observar simplement com passen les coses sinó que s'ha de dir el que un pensa davant aquesta situació política. 

Per últim, "Diràs sempre sí?" pretén aconseguir el mateix que les anteriors, el fet de no guardar-se res i de dir no a les coses que estan passant. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks