Periodisme Juvenil

El PSC de Tortosa demana dimissions a CiU

diumenge, 6 d’abril del 2014

TORTOSA.- El Partit Socialista de Catalunya a Tortosa (PSC Tortosa) han exigit dimissions al grup de Convergència i Unió (CiU) pel "nyap" dels contractes de les piscines i de l'aparcament del Rastre. El grup socialista ha assegurat que "les coses no s'han pogut fer pitjor" i han qualificat de "menyspreu a la democràcia, als ciutadans i ciutadanes de Tortosa i a l'oposició" l'actitud del Govern municipal . 

El regidor del PSC de Tortosa i alcaldable de la ciutat, Enric Roig, ha explicat també que "el culpable perquè a data d'avui no es pugui demanar responsabilitats a l'empresa" que no ha posat en marxa les piscines "és l'equip de govern de Convergència i Unió."

De fet en matèria de les piscines, CiU i PSC no s'han posat mai d'acord. El gener de 2014 es va intentar arribar a una acord amb els grups municipals per estudiar tots junts el projecte de les piscines municipals. El PSC, però, va anunciar que ja no hi hauria pacte perquè Ferran Bel "no va acceptar cap condició del PSC de Tortosa".

D'altra banda, el PSC va anunciar el seu propi projecte de piscines l'estiu del 2013.  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks