Periodisme Juvenil

Burger King o Pans and Company a Tortosa

dimarts, 29 d’abril del 2014

TORTOSA.- L'empresa Burger King s'establiria a Tortosa en els propers mesos segons ha pogut saber Periodisme Juvenil. La cadena de menjar "fast food", menjar ràpid en anglès, hauria començat ja les obres per posar-se a la Plaça d'Alfons XII, al centre de la ciutat. 

Aquesta cadena de restaurants d'hamburgueses va arribar a Espanya l'any 1975 i ara desembarcaria a Tortosa tal com ho han fet altres cadenes alimentàries com "Viena" o "Mc Donalds". A més, Tortosa durant aquests últims anys ha rebut noves empreses conegudes arreu del món com Decathlon o Springfield. Unes empreses que sense cap mena de dubtes han servit per donar un nombre important de feina a tortosins i tortosines.

Altres fonts, però, expliquen que la cadena que es posarà serà la del Pans and Company, una empresa catalana de l'any 1991 que en total té més de 10.000 treballadors repartits en diferents països.

Sigui com sigui totes dues empreses formen part de la mateixa companya alimentària, Eat & Out, que a més de dirigir aquests dos restaurants de menjar ràpid en dirigeix d'altres com FresCo o Bocatta.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks