Periodisme Juvenil

Adéu Gerard, sempre amb nosaltres

dijous, 24 d’abril del 2014

TORTOSA.- El poeta i escriptor, Gerard Vergés, va morir ahir a la nit durant la Diada de Sant Jordi. Així ho va comunicar l'alcalde de la ciutat de Tortosa, Ferran Bel, a través de Twitter. 

Vergés va ser professor universitari, farmacèutic i també poeta i assagista. També va tenir un paper important dins del periodisme dirigint la revista "Gemenis" juntament amb Jesús Massip. Una revista de caire literària i molt destacada per ser la primera en escriure en català des de l'any 1939.

Guanyador de diversos premis, el poeta tortosí ens va deixar a l'edat 83 anys durant la Diada de Sant Jordi on justament el seu llibre "El Jardí de les Delícies" ha estat un dels més venuts del dia del llibre a les Terres de l'Ebre. Com a dada curiosa cal destacar que Gerard Vergés ens ha deixat el dia que ho fan els grans com Cervantes o Shakespeare, dos grans de la literatura universal que també ens varen deixar un 23 d'abril. 


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks