Periodisme Juvenil

Tortosa registra una disminució global del nombre de delictes en l'últim any

dissabte, 20 d’octubre del 2012

El municipi de Tortosa ha registrat una disminució important de diverses tipologies de delictes en els últims dotze mesos. Els robatoris amb força a habitatges han caigut un 50%, una xifra similar a la dels robatoris a empreses. Els comesos en establiments s'ha reduït un 15%, mentre que els delictes contra el patrimoni han baixat un 10%. Aquestes són algunes de les xifres que s'han donat avui en el marc de la Junta de Seguretat Local de Tortosa, a la qual ha assistit el conseller d'Interior, Felip Puig, i que ha presidit l'alcalde, Ferran Bel. Han participat la regidora de Seguretat, Esther Vidal, i representants de totes les forces i cossos de seguretat.

L'alcalde ha admès estar "relativament satisfet" davant d'aquestes dades, malgrat ha volgut ser molt prudent i ha preferit fer una valoració molt positiva de la col·laboració entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local en actuacions com la que mesos enrere es va fer al nucli antic, l'anomenada operació TORNH. En aquests barris "no hi havia índex de delinqüència elevats, però sí que n'hi havia la percepció a nivell ciutadà. Aquesta operació, que volem mantenir però amb menor intensitat, va permetre rebaixar aquesta sensació i afavorir la convivència ciutadana". En termes similars s'ha expressat el conseller d'Interior, que ha assenyalat que cal continuar treballant en la consolidació d'actuacions conjuntes entre Mossos i Policia Local.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © -2012 Periodisme Juvenil All Rights Reserved | Template Design by Favorite Blogger Templates | Blogger Tips and Tricks